Út az ECMC-re, 0,5. rész

precmc2015logoAz előző posztban már említettem, hogy egy kis kerülővel megyünk Milanoba… ugyanis megyünk a PrEcmc-re is. Ez az ECMC “elő-eseménye”, hogy mindenki egy kicsit hangolódhasson az Eb-re. Mindig másik városban rendezik meg, mint ahol az ECMC-t, és általában szokott lenni groupride a PrEcmc városából az ECMC-re. A program hasonló szokott lenni, mint az ECMC-n: Alleycat, bringás ügyességi versenyek, és természetesen buli kifulladásig energiagyűjtés az PrEcmc-s hétvége után induló groupridera.
Idén ezt Bázelben, Svájcban rendezik meg, mi Manna (egy Bázelben élő magyar futárlány) meghívására szántuk rá igazán magunkat, hogy részt vegyünk az eseményen.
A program elég jól hangzik: pénteken ismerkedés a várossal, housing (szerencsére mintegy couchsurfing jelleggel, vendégül látnak minket erre a hétvégére a bázeli futárok), majd másnap jóga (!), Alleycat, funny games, és természetesen hangolódás az utazásra.
Vasárnap délután pedig indul a groupride: bringával átkelünk az Alpokon, célállomásunk pedig Milano, de útközben benézünk Ghisalloban a biciklizés múzeumába, megmásszuk bringával a Szent Gotthárd szorost (2016 m), szóval unatkozni nem fogunk az alatt a majdnem egy hét alatt, amíg elérünk Milanoba. Most csütörtök este pedig indulás Budapestről! :)
(jut eszembe, vannak olyan elborult elméjű futárok, akik már most elindultak a messzi északról, velük a groupride Milano elött fog találkozni, hogy együtt guruljunk be az ECMC helyszínére.)
Érc

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>