Újdonság: Strap/Pedálszíj!

Bringadivat Strap- Mushussu

Bringadivat Strap- Mushussu kombináció: barna műbőr felsőrész, fekete cordura alsórész

Íme a Bringadivat legújabb terméke: a Pedálszíj (avagy röviden és angolul: Strap)!
A strap segítségével, külön pedálrendszer megvásárlása nélkül tudod kihasználni a teljes hajtást, ugyanis nem csak “taposni” tudod a pedált, hanem felfele “húzni” is. Így gyakorlatilag nincs kieső terhelési szakasz a teljes körfolyamatban!

Teljes pedálfordulat terhelési szakaszai

Teljes pedálfordulat terhelési szakaszai, és a megmozgatott izmok (forrás: Fuck Cars Go Bike Facebook-csoport)

A strap felső része műbőrből készül, az alsó, cipő felé eső része pedig cordurából: így nem kopik el a belső rész a gyakori ki-be lépéstől, mégis igen impozáns és egyedi a felső rész. A pedálon átfűzendő szíj pedig erősebb, mint a többi, magyar gyártók által kapható strap szíja. A strap alsó, speciálisan kialakított háromszögű része pedig a platformpedálokra jellemző, szögletes kialakítás miatt jobban viseli a terhelést, mint a klasszikus párhuzamosan egymás mellé varrt szíjas megoldás.
Természetesen vannak más anyagkombinációk is: a képen látható “Hópihe” alsó és felső része teljesen újrahasznosított molinóból készül. A későbbiekben többféle változat is készül majd!

Bringadivat Strap- Hópihe: fehér újrahasznosított molinó alsó- és felsőrész

Bringadivat Strap- Hópihe: fehér újrahasznosított molinó alsó- és felsőrész

Premier:  2013 március 9-én a Szimplakerti Bringabolhán (13-19 óra között) lehet először élőben találkozni ezzel a termékkel, kipróbálni, megnézni, és március 11-től kapható a Bringadivat Meska-shopjában. Az egy pár ára pedig 3000 forint lesz.

A későbbiekben pedig újabb és újabb változatok kerülnek majd fel, ezeket itt a honlapon és Facebookon is közzéteszem majd!

Amennyiben bármilyen jellegű kérdésed van a termékkel kapcsolatban, írd meg a bringadivat@gmail.com-ra!

Egy hozzászólás a(z) “Újdonság: Strap/Pedálszíj!” bejegyzéshez

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>