Tóváros Criterium

A Bringadivat bemutatja: Tóváros Criterium
tóvárospng
A tavalyi nagysikerű Csepel Criterium után egy újabb helyszínt szemeltünk ki: ezúttal a Tóvárosban szervezünk egy laza kis Criterium versenyt!
Augusztus 31-én, szombaton délután várunk mindenkit a Tóvárosba! Lesz ugye a Criterium, lesz egy Just for fun futam is, de ha csak trackstandben vagy footdownban netán skidben aláznád a népet, akkor se maradj otthon!
A versenyekről:
-A Criterium: csak fix áttételű, féktelen kerékpárokkal indulhattok, az áttétel nincs megkötve. Időfutam-könyöklő nem engedélyezett. Elsősorban pályakormány ajánlott, a koskormányt is elfogadjuk. Indulni kizárólag bukósisakban lehet, ettől semmilyen esetben sem tekintünk el! Nagy hőség esetén kulacs(!) kulacstartóban engedélyezett frissítés szempontjából. (további megkötések később!)
-Just for fun: mindenféle kerékpárokkal, fékes fixikkel, singlespeedekkel, országútikkal is indulhattok, nincs megkötés. A bukósisak használatától itt sem tekintünk el. Csak megfelelő kerékpár-használati rutinnal, és csak arra alkalmas egészségi és mentális állapotban lehet indulni! A Just for fun futam kevésbé komolyan lesz díjazva, és a megtett távolság is kevesebb lesz.
-Trackstand, skid, footdown: nincs megkötés, bukósisak használata nem kötelező. A helyspecifikus szabályokat (pl konkrét terep, időtartam, stb.) a helyszínen hirdetjük ki.

A pálya: sima aszfalton kb. 700 méteres körpálya, emelkedővel és egy enyhe lejtővel.
A criterium távja 10 kör, a just for fun futamé 3.

Ha autóval érkezel, parkolási lehetőség lesz. Ha nem Budapestről, esetleg többedmagaddal érkezel, és szükséged lenne szállásra, jelezd a bringadivat@gmail.com-on, vagy itt a facebook-eseménynél.

Nevezési díj:
-1000 forint, a Criteriumra és a just for fun futamra,
-500 forint a trackstand, footdown, skid versenyekre, mely érvényes mindháromra.
A nevezési díjat ajánlott előre befizetni, hogy gyorsítsd a regisztrációt:
-személyesen a Bringadivat műhelyében, augusztus 30-ig: 1061 Bp, Hegedű utca 3, 1. emelet. (minden nap, de előre jelentkezz be, hogy jönnél!)
-személyesen minden csütörtökön este 21:00-21:30 között az aktuális Nájt rásson, Budapesten, a Deák téren, az Akvárium klub felett található színes kockáknál. Itt Keresd Érc-et!

Várható menetrend:

16:00 Gyülekező, nevezés a Deák téren, a Gödör, kockáknál.
17:00 közös tekerés Tóvárosba (útvonal: Kiskörút-Szabadság híd-Bartók-Kelenföld-7-es út kivezető szakasz)
18:00 bemelegítés
18:30 Criterium
19:30 Just for fun
20:00 Trackstand, footdown, skid

TOVÁBBI RÉSZLETEK HAMAROSAN, CSEKKOLD AZ ESEMÉNYT FÁCSÉN!
https://www.facebook.com/events/570812119623616

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>