Nagy Budapesti Kultúrzsibi – április 28.

A Nagy Budapesti Kultúrzsibin is találkozhattok a Bringadivattal, április 28-án reggel 9-től  18 óráig!
Reméljük verőfényes napsütés közepette, az Akvárium klub feletti parkos részen!
zsibi-április2013https://www.facebook.com/events/592127637469693
Bővebben: A rendezvény megálmodói több európai nagyváros után Budapest szívébe is varázsoltak egy olyan alkalmi teret, ahol egy csomó ember kínál eladásra (ezzel együtt persze megtekintésre is) egy csomó holmit az emberiség utóbbi párszáz évének kultúrájából, úgy mint reneszánsz tükröt, barokk és rokokó festményt, kézzel vert baltát, rézgarast, kacsintós pénztárcát, TT vasutat, herendi porcelánt, skót szoknyát és párttagkönyvet.
A Nagy Budapesti Kultúrzsibi 2012. szeptember 9-én jött létre azzal a céllal, hogy évszakonként, vagy ha úgy tetszik negyedévenként zsibongjunk egy nagyot egy nagy zsibvásáron Budapest közepén. Ez egy antik, retró és kortárs bolhapiac, a maga mindenkor egyszeri, megismételhetetlen arcával, bájával, történésével. Egy olyan csuda kiállítás, amilyen egyetlen kiállítóteremben sem látható, mert ha beköltözne oda, már el is veszítené lényegét: lüktető életét, éltető közegét, alkalmi spontaneitását. Arról már nem is szólva, hogy e produkciónak (egyes nézetek szerint performance-nek) éppúgy főszereplői a jelenlévő emberek, mint a felvonultatott tárgyak. Az árusok és a vevők, a turisták és a környékbeliek, a kicsik és a nagyok, az alkudozók és a bámészkodók, azaz mindenki, akinek épp nincs jobb dolga pont akkor.
A negyedévenkénti megjelenést hamar felülírta a népakarat: Kiderült, hogy sokkal nagyobb szükségünk van egy efféle vasárnapi nyüzsgésre, mintsem, hogy ki tudjunk várni vele egy-egy évszakváltást; a házigazda Akvárium klub pedig úri módon fejet hajtott, így 2013-ban már havi rendszerességgel jelentkezik a produkció.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>