Új címke + Downtownrider.com = Miért is?

Február elején kaptam egy levelet egy bizonyos downtownrider.com nevű, induló webshoptól. A hölgy, aki megkeresett, azt a célt tűzte ki, hogy elsősorban magyar kerékpáros tervezők termékeit jelentesse meg a webshopjában, így eljuttatva aszigetországi kerékpáros közönséghez a magyar remekműveket. Hosszas levelezgetés után kiderült, hogy a hölgy maga is magyar, jelenleg kint dolgozik Londonban, és várhatóan márciusban közepén indulna a webshopon az értékesítés. Nekem nagyon tetszett az ötlet, hogy egy kimondottan magyar kezekben lévő webshopban magyar termékek kerülnek feltöltésre, és nem pedig egy arctalan platformra kerülnek fel a dolgaim.

downtownrider_flyer

A Downtownrider hirdetése a Cyclr magazinban

A márciusi határidő pedig azért is volt fontos, mert 2014 március 28-30. között megrendezésre kerül Londonban az év egyik legnagyobb bringás kiállítása, a SPIN London (ami legalább akkora méretekkel rendelkezik, mint a Bringaexpo Budapesten, csak itt kisebb, és talán érdekesebb standok vannak). A SPIN hivatalos reklámújságjában (Cyclr) pedig a Downtownrider is hirdeti magát, tehát addigra már nem árt, ha kint vannak a Bringadivat termékek, és a webshopban is elérhetőek már a termékek.

címke1

Egy nadrágszárvédő a régi címkével

És hogy hogy jön ide az új címke? A régi, eddig beváltnak hitt poliészter alapú, fehér alapon fehérrel nyomott Bringadivat címke sajnos nem bizonyult olyan tartósnak, mint azt én gondoltam. Amikor megcsináltattam, két opcióm volt: vagy ez a poliészter alapú, vagy a szövött címke. A szövött sajnos még ennyire sem bírná az időjárás viszontagságait, hiszen a nadrágpántok, a nagdrágszárvédők, és pedálszíjak is mind a földhöz közelebb, és a keréknél pont abban a magasságában vannak, ahol a legtöbb mocsok kerülhet a nadrágra, így az rendkívül hamar, akár két-három használat után tisztíthatatlanul elkoszolódna. A poliészternek pedig az lett a hátránya, hogy bár sokkal könnyebben tisztítható, sajnos az alapanyag szövése miatt igen hamar kifoszlott, hiába módosítottam később azon, hogy nagyobb részt varrtam be. Sajnos a strapeknél hallottam olyanról is, hogy két hét használat után már nem volt címke a terméken, noha a strap pedig kíváló állapotban van mind a mai napig.

20140319 bringadivatcimke2a

Frissen a nyomdából

Így fontolóra vettem, hogy lehet, hogy változtatni kéne ezen. Gondolkodtam már azon is, hogy valahogy jobban ki kéne fejezni, hogy ezek a termékek mind az én kezem alól kerülnek ki. Valahol már láttam egy olyan megoldást, ahol molinóra volt nyomtatva a címke. Osztottam-szoroztam, és arra jutottam, hogy most, hogy kimennek a Bringadivat-cuccok Londonba, és a strapeknek mindenképp erősebb címke kell, itt az ideje az újításnak.
Az eddigi nyomdám, akinél a szuper, laminált felületű Bringadivat-matricák is készültek, erre is találtak egy nagyon jó megoldást: olyan, keresztszövésű molinóra nyomtattak ragyogó minőségben, amit amúgy eladó lakások hirdetésénél szoktak használni. És azért használják kimondottan ezt a ponyvát, hogy bírja a szelet, mert a keresztszövés miatt a vágott él mentén nem fog kifoszlani. Röviden: ha ez a címke is kiszakad, az már régen rossz. :)

Fényvisszaverő pántok már az új címkével

Fényvisszaverő pántok már az új címkével

Tehát mostantól a Nagy-Britanniában tartózkodó magyar kerékpárosoknak sem maradnak magyar fényvisszaverőpántok nélkül, hiszen a downtownrider.com-ról hamarosan lehet rendelni, és aki már új terméket rendel itthonról tőlem, az is már ezt a fajtát kapja majd! :)

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>