Against the waves – Drag race!

857742_481778005205453_837741991_oLassan egyre többet süt a nap, és a hőmérő higanyszála is többet jár a nulla felett. Elérkezett az idő, hogy összemérjük kiben milyen komoly nyomokat hagyott a karácsonyi bejgli és a téli lustaság. Csak pár száz méter, de a tüdőd tuti kiköpöd.
Facebook esemény: http://www.facebook.com/events/444841872250576/

A helyszín egy ideig még maradjon meglepetés. Ami biztos, hogy március első szombatján kora estére ne tervezz mást.

Ami még tuti:
– drag verseny a város közepén
– időmérők után kieséses rendszerben páros küzdelmek
– bukót hozz. Ha nincs, akkor addig szerezz. Anélkül nem engedünk senkit elindulni és ezt komolyan is fogjuk venni
– nevezési díj 500 huf
– drag után Nájt Ráss after-ride

FIGYELEM! A helyszíni regisztráció megkönnyítése és felgyorsítása érdekében megkérünk benneteket, hogy nevezzetek emailben! Kérjük, hogy küldjétek el a neveteket és hogy milyen bringával indultok (fix, SS, váltós) a blasius.brown@gmail.com címre. A sikeres nevezésről emailben értesítünk!

Nézz vissza, további infók hamarosan.

Eddigi szponzorainknak köszönjük a felajánlásokat:
GESU – http://gesubikewear.blogspot.hu/
Bringadivat – http://bringadivat.hu/
BikePont kerékpárbolt és szerviz – http://facebook.com/bikepont
Bagaboo – http://bagaboo.hu/
Loop Store – http://loopstore.hu/
Szeszexpressz – http://szeszexpressz.hu/

És akik a szervezést bonyolítják:

Fixed Gear Hungary – http://fixedgearhungary.com/
ride:life – www.ride4life.hu
Coffee Ride – http://coffeeride.hu/
Nájt Ráss Budapest – http://www.facebook.com/NajtRassBudapest

UPDATE:

Eljött az idő, hogy felfedjük az esemény eddig rejtett részleteit, és lehulljon a lepel a miértekről – miért a név, miért az időpont és miért a helyszín.
Van a városnak egy tökéletes, hangulatos, dragre teremtett, ámde kihasználatlanul hagyott része. A tél eddig nem kedvezett egy ilyen jellegű verseny megrendezésének, most pedig, hogy melegednek az esték, már szorít a határidő – kedden ugyanis megnyitják azt a lezárt útszakaszt, ahol a versenyünkent rendezzük…a Parlament tövében, a Duna folyásirányával szemben a pesti alsó rakparton fogjuk összemérni combjaink kapacitását!

Figyelem! A munkálatok miatt sajnos napról-napra változik a lezárt terület képe, nagyobb kő- és sittrakások vándorolnak az útvonalon. Egészen eddig alkalmas volt a helyszín a megrendezésre, de sajnos bármi megtörténhet, emiatt mindenképpen tartsátok szem előtt, hogy ha az eredeti terv meghiúsulna, a tavalyi Nájt Ráss drag helyszínén, Városligetben a Műjégpálya előtti útszakaszon rendezzük meg a versenyt.

A rakparti állapotokat folyamatosan figyeljük, és holnap este legkésőbb 19:00-ig itt, az esemény oldalán tesszük közzé, hogy melyik a végleges helyszín. Tehát holnap este indulás előtt még mindenképpen nézzetek fel ide!

Az eredeti forgatókönyv szerin a Jászai Mari téren, a hídfő melleti kis parkban lesz a gyülekező!

Stay tuned! Hajrá srácok!

Az eseményt a Bringadivat is támogatja: nyereménynek ajánlottam fel három fényvisszaverő pántot, és egy, március 9.én debütáló Strapet!
fixeddrag bringadivat fvpántBringadivat Strap- Mushussu

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>