Against the waves- beszámoló

FGH AtW 129Tegnap este egy remek hangulatú versenyt szervezett a Fixed Gear Hungary. Budapesten, a Margit híd alatti lezárt részen minden adott volt hozzá, hogy egy bringás-gyorsulási verseny legyen: sima aszfalt, jó fények, hely a versenyzőknek és a szurkolóknak is. Fél 9-től lehetett gyülekezni a Jászai Mari téren, majd amint összegyűlt az első 20-30 ember, megindult a nevezés is, hogy ne tartson hajnalig a verseny.
Miután már majdnem mindenki nevezett, a versenyzők és a nézelődők legurultak a híd alatti, lezárt rakpartra. Szerencsére a bolygók együttállása, és a rakparton zajló építkezés előrehaladása úgy hozta, hogy majdnem a Parlament északi csücskétől a híd északi feléig tartó, 300 méteres, enyhe ívű pálya lett kialakítva. A Duna felőli oldalon, a normál esetben forgalom által használt két sávon zajlott a verseny, a parkoló és a forgalomtól elzárt területen pedig a nézők és a futamuk után rajthoz visszatérő versenyzők lazítottak.
Az első időmérő futamok után egy gyors selejtező kör következett, majd a nyertesek egyenes ági kiesés alapján birkóztak meg egymással. a végeredmény a következő lett:

Lányok
1. Pázmándi Laura
2. Neza
3. Sike Barbi

Fiúk
1. Kolb Tamás
2. Imre Zsolt
3. Zalka Márton

A verseny után még egy kis közös tekerés volt a Nájt Ráss szervezésében: elgurultunk a Margit hídtól a Kopaszi gátig Budán, ott egy kis trackstand és footdown móka után át a Lágymányosi hídon vissza Pesten a Deák térre.
Nagyon jó hangulatú, és remek lebonyolítású verseny volt, köszönjük a szervezést!

A Bringadivat képei ismét Flickr-en:
http://www.flickr.com/photos/bringadivat/sets/72157632902125059/

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>