2013: Köszönöm!

Kedves Olvasó!

Fogadd sok-sok szeretettel ezt a kis grafikát tőlem, mely összefoglalja a Bringadivat egész évi ténykedését; benne van minden, amiben részt vett a Bringadivat 2013-ban: a színes designvásárok, az önfeledten szórakoztató vidéki bringás napok, s a színtiszta erőkifejtést igénylő versenyek. És akkor még nem is beszéltünk arról a pár újdonságról, amit idén mutattam be: a strap-eket és a SERPA multitáskát a szerencsések nagy-nagy örömmel használják. Idén már Szegeden is kaphatóak a termékeim, és egy nagyon jó bolt, a Duna kerékpár (Budapest) is felkerült a Bringadivat-viszonteladókhoz.
2013end2Természetesen 2014-ben sem maradtok programok és újdonságok nélkül: Készül a SERPA továbbfejlesztett változata, újabb versenyek is lesznek, és természetesen lesznek nyílt napok A Bringadivat Műhelyben is.
Örömteli bringázásban gazdag, boldog új évet kívánok:
Bringadivat Tamás

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>